Диетологът

Професионалната
подкрепа
е ключът
към
успеха

 

Професионалната подкрепа е ключът към успеха. Това показват както дългогодишният ни опит, така и научните изследвания. Затова при нас подкрепата не е допълнителна опция, а неразделна част от метода. Ето защо работим единствено с дипломирани диетолози, които ще Ви мотивират, вдъхновяват, напътстват и ще Ви дават професионални съвети.

„Продимед“ е целенасочено и успешно средство за раздяла с вкоренените хранителни навици в пет стъпки. Диетолозите обаче постигат повече, тъй като не само познават храната и човешкото тяло, но и разбират какво може да причини наднорменото тегло. Те са абсолютни експерти, помагайкиза промяна в начина на живот. Със своите грижи и напътствия,те ще Ви помогнат да постигнете здравословен начинна живот, който да запазите и в бъдеще. Затова професионалната подкрепа на диетолозите е в основата на нашия метод.

Десетки хиляди хора по целия свят спазват или са спазвали нашия режим. Още със стартирането му, ние изградихме широканационална и международна мрежа от професионални лекарски кабинети,вкоито се предписва методът „Продимед“ и се оказва подкрепа при следването му. Не е маловажен и фактът, че диетолозите сами решават какъв подход на работа да приложат. Така ще сте сигурни, че сте попаднали на грижовен специалист, за когото индивидуалните Ви цели са приоритет, а не на човек, който предписва поредния продукт. Вие ще получите подходящата за Вас програма за постигане на максимален резултат. Ето затова си сътрудничим с диетолози.

*Ако и Вие сте диетолог и се интересувате от метода ни, можете да научите повече за възможностите за сътрудничество тук.

Scroll To Top