МЕТОДЪТ

Благодарение на
метода „Продимед“
сиe създадох здравословни
хранителни
навици

 

МЕТОДЪТ

„Продимед“ е пълноценен метод, изготвен с грижа и разработен от диетолози и експерти по храненето. Тяхната цел е да помогнат на възрастните да придобият здравословни хранителни навици по безопасен, правилен и отговорен начин. Докатоследвате метода „Продимед“, Вие винаги ще получавате съвети отпрофесионален дипломиран диетолог – онлайн или в кабинета  си/и.За това си има определенапричина– нашите диетолози добрепознават храната и човешкото тяло. Те разбират най-добре какво може да причини наднорменото тегло. Всички тези познания са събрани в метода „Продимед“, който се базира на три принципа.

 • 1Питателна храна

  Менюто в „Продимед“ е разработено и съставено от професионален екип от диетолози и експерти по храненето. Ястията са бедни на въглехидрати, богати са на протеини и са допълнени с необходимите витамини и минерали. Асортиментът е извънредно разнообразен и включва различни напитки, закуски, супи, десерти, основни ястия и блокчета. Те се приготвят лесно и са вкусни, когато се комбинират със зеленчуци, салати и подправки. Разгледайте ястията или почерпете вдъхновение от страхотните ни рецепти.

 • 2Индивидуален план

  Всяко тяло е уникалноивсеки има свои установенихранителни навици, слабости и проблемни зони. Затова ние от „Продимед“ винаги изготвяме индивидуален план, като се съобразяваме с конкретната ситуация. Самов пет стъпки ще се сбогувате с настоящите си хранителни навици и ще се сдобиете с нов, по-здравословен начинна живот. Всяка седмица ще се консултирате с диетолог, който ще следи напредъка Ви. Ако желаете да научите повече за индивидуалния подход, обърнете секъм нашите диетолози.

 • 3Професионална подкрепа

  Благодарение на дългогодишния ни опит, нашите доволни клиенти и научните изследвания знаем, че когато човек наистина желае да промени хранителните си навици, той се нуждае от професионална подкрепа. Затова подкрепата е в основата на метода „Продимед“ и негова неразделна част, в която не спираме да инвестираме. Винаги ще работите с дипломиран диетолог, който ще Ви подкрепя, съветва, вдъхновява и мотивира, така че да изпълните индивидуалната си програма по възможно най-добрия начин. И още нещо изключително важно: диетологът също така ще Ви помогне да запазите новите си хранителни навици. Потърсете диетолог

  Потърсете диетолог в близост до Вас

Scroll To Top