Dietist gezocht

Включете се
 с нас
 в борбата
  с килограмите

 

 

ЗА ВРЪЗКА

Скъпи диетолози,

Професионалната подкрепа е ключът към успеха. Това показват както дългогодишният ни опит, така и научните изследвания. Затова при нас подкрепата не е допълнителна опция, а неразделна част от метода „Продимед“. Ето защо работим единствено с дипломирани диетолози, които да мотивират, вдъхновяват, напътстват и да дават професионални съвети.

Все пак диетолозите са професионални експерти, осигуряващи подкрепа при промяна в начина на живот. Със своите грижи и напътствия те помагат на възрастните да постигнат здравословен начин на живот и да го запазят. Именно затова професионалната подкрепа на диетолозите е в основата на „Продимед“.

Ние гледаме на метода си, най-вече като на ценно допълнение към цялостната гама от услуги, предлагани в кабинета. Решението кой подход или метод е най-подходящ за даден клиент е единствено Ваше,тъй като само по този начин Вие и клиентът Ви ще постигнете оптимален резултат. Тъкмо заради това диетолозите избират „Продимед“, в допълнение към услугите си.

Ако сме събудили у Вас интерес относно възможностите за сътрудничество – попълнете данните си, а ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро. Това не Ви обвързва с конкретни действия.

Допълнителна информация

Нашите специалисти ще се радват да отговорят на всички Ваши въпроси за метода ни. Попълнете данните си във формуляра по-долу и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Scroll To Top