Onze Missie

Борбата
срещу
наднормено тегло
и затлъстяването

 

 

ЗА „ПРОДИМЕД“:

В началото на 2003г. се събраха професионалниексперти по храненето и диетолози. Каква беше мисията им? Да ограничат наднорменото тегло и затлъстяването сред възрастните и да насърчат здравословния начин на живот. Заедно те разработиха метод, който е фокусиран върху индивидуалния план и консултация, питателната, богата на протеини храна и интензивната подкрепа на диетолог.

Мисия

Подхождаме изключително сериозно към мисията си да ограничим наднорменото тегло и затлъстяването, все пак става дума за здравето на хората. Икономиите от консултации, резултати и качество за нас не са опция. Ето защо спазваме най-строги норми за качество и следим целия процес отблизо. Нашите диетолози разработват вкусовете, подбират най-добрите съставки и предлагат интензивна подкрепа. Така ден след ден ефективноконтролираме качеството на своя метод.

Диетолози

Десетки хиляди хора по целия свят спазват или са спазвали нашия режим. За да сме сигурни, че при Вас методът ни ще даде максимални резултати, предлагаме „Продимед“ само чрез признати диетолози, които са част от нашата мрежа. Все пак диетолозите,не просто познават храната и човешкото тяло, но и разбират какво може да причини наднорменото тегло. От самото начало ние изградихме широканационална и международна мрежа от професионални лекарскикабинети,в които се предписва методът „Продимед“ и се оказва подкрепа при следването му.

адяваме се, че сме успели да Ви дадем ясна представа за нашия метод „Продимед“.

Ако имате въпроси и забележки или проявявате интерес към нас, не се колебайте да ни потърсите – за нас ще е радост да Ви помогнем.

Екипът на „Продимед“

Scroll To Top